24 december

Sorry, hann verkligen inte blogga igår (om det är det jag nu gör) var stressigt, var ute o lekte i snön hehe, sen käka med klara o fick en julklapp (lotion och choklad, tack <3) och sen hämta emanuel. Han fick en tidigt julklapp, guitar hero. Sen idag fick han resten. Men hursomhelst, GOD JUL på er alla!
Jag är jättenöjd med julen och jag har så härlig familj <3 tack alla, mamma, pappa, mormor, morfar, syskon osv!! Är dock skittrött nu (kvällströttisen) så.. ska nog typ sova snart. eller jag ska inte, jag kommer somna när somhelst. Speciellt om vi ska sitta vid tvn och se Svensson Svensson nu. Menmen ;)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

Dagens katt åt-skämt:
Katt åt haj, hade inge´ val.
(hahaha, vene om jag haft den, men så jäkla kul! ni fattar, val? ;) hihi)

22 december

Well, well, well... Inte haft ork eller tid att blogga, är inge kul just nu. Men är klar med alla klappar o längtar som bara den till jul! Precis som man var liten, längesen jag längta såhär mycket :D Är så nyfiken på hur alla ska reagera på sina klappar de får av mig osv. Och på vad jag får ;> Roligt!
Var på jobbet idag (Folkets Hus) och fikade lite med arbetskamraterna osv och fick paket :D Fick 3 snygga skålar, med ek-bräda till som man kan ställa de på samt ek-lock att ha på skålarna :) Skitfint. Sill-planka hette det, men ska inte ha sill i, typ julgodis :D:D
Men skriver imorn, samt jul! Promise. Hörs!

Dagens katt åt-skämt:
Katt åt ben, gick bort.

13 december

Hej! Lucia idag då. Kollade aldrig på den årliga lucian på tvn, var för trött (A) Har redan sett ett lucia-tåg. Såg ett i tisdags när jag jobba, var fint :) Älskar verkligen "Nu tändas tusen juleljus" och pianospel till det (A)
Frost vare imorse när man vakna också, till och med lite snö :) så det ligger till. Är klara med julkorten med. Kanske tar en bild och lägger ut sen, får se. Förmodligen inte. Nästan klar med alla julklappar med. Några enstaka kvar bara :)

Dagens katt åt-skämt:
Katt åt fönster, såg bra ut

7 december

Hehe, det här året gick det ju bra med julbloggen. Är inte på humör för att blogga och är så trött när jag kommer hem efter skolan och jobb så orkar inte :(
Men kolla på 12 avsnitt av Mysteriet på Greveholm igår iaf. Så jäkla bra ;> Fniss.
Men ska försöka blogga lite i helgen, eller veckan. Vi får se, nu blire mat! Bye.

Dagens katt åt-skämt:
Katt åt stöt, slog volt.


1 december

Jahapp, så är det december 2009 då. Min artonde december och det är 24 dagar kvar till jul. Missade dock årets första avsnitt av julkalendern, för åkte till Karlstad tidigt imorse, och ikväll missa jag. Men den verkar suga ändå? Let me know. Ser väl imorn annars. Kanske inte bloggar varenda dag det här året, men vi får se. Ska iaf ha med dagens katt åt-skämt det här året, för de är kul.

Så:
Dagens katt åt-skämt:
Katt åt vulkan, fick utbrott

HAHAHA. Hejdå.

RSS 2.0